AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

Hi all. I've noticed a difference in the points of views between the walkabout window and the final render when using animations. I've set a circle for camera path and a little circle for target path, tried the animation into the walkabout window and everything was ok. But when I've launched the render, some frames where different from the preview.

Views: 383

Reply to This

Replies to This Discussion

You'll have to be a lot more specific if you want this to be an action item.  I'll need a reproducible example that clearly shows the problem.

I'll try to send you a file at the beginning of next week.

Hi Roy, I'm uploading the file together with the animation clips. Note that if you click on preview in the animation window, it shows correctly. But if you check the png files, you'll see that a big part of the object is out of the frame. And also, the animation preview stops suddenly ("the application does not respond"). Thanks

Hi Roy. Any news about it?

I never received a notice of an upload.  Can you try again?

Make sure it's an approved file format-- try zip (I believe rar works also.)

Really? I uploaded it some days ago. It's a 12 Mb zip file. Ok, I'll upload it again.

This one worked.  Probably can't get to it until Monday.

Fine! Thanks Roy

Definitely something up-- it may be a couple of days until I have a fix-- but I've got a reproducible problem and (therefore) an open issue.  Thanks.

Thanks Roy.

I haven't forgotten you-- just very busy.  This is next on the list.

RSS

Search

Translate

Latest Activity

Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Ah-- sorry, I didn't read your message carefully.  I downloaded your jpg and used Gimp to create a png with alpha.  I selected the white using a magic wand selection tool, added an alpha channel to the image, and used their…"
39 minutes ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"My question was more basic than that. I don't actually know how to create and use alpha channels. So in AR Studio, how do I achieve this result using a decal?"
7 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"If you mean, "how would a conversion program work?", the answer is any way we like.  We could run an automatic conversion on all the legacy decals in the model and replace color with alpha masking.  We could also create an…"
23 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Thanks-- that's a bug."
yesterday
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"That's very kind of you to offer, though it would still mean opening thousands of CAD blocks and saving them in the new format. Just so that I understand the process, how would I convert this jpg file to contain the correct alpha channel? and…"
yesterday
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I think the model should load automatically. If you try to import a material before loading the model, you get an unhandled exception:"
yesterday
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I'm happy to write a tool that converts those..."
yesterday
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Yes, it's just a bit of a pain with all the legacy data I'm working with - thousands of CAD blocks that have decals with colour masking."
yesterday

© 2020   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service