AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

Ich habe da mal eine Frage:

Wenn ich Bilder im Standard Modus rendere, sehen diese sehr gut aus.

Wenn ich das gleiche Bild im Hybrid Modus rendere, habe ich jede Menge kleine weisse Punkte und Flecken in dem Bild.

Warum und wieso kommen diese Flecken????

I've got a question:


When I render images in standard mode, they look very good.

When I render the same image in hybrid mode, I have tons of tiny white spots and spots in the image.

Why and why do these spots appear ????

Views: 128

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

This page on our site provides some insight into the performance of the different engines http://www.renderplus.com/wp2/wk/NXtRender_Rendering_Engines.htm#Hy...

Hallo David

Das mag alles richtig sein, was Sie sagen. Für Einzelbilder ist es auch kein Problem da mal eben über Nacht 800 oder 1000 oder 1500 Passes zu machen.

Aber was ist, wenn man eine Animation mit 250 - 300 Bilder rendert?

Wenn man dann für jedes Bild 1000 Passes hat, dann dauert die Animation ja Wochen und Monate. Das ist für mich nicht zu gebrauchen. Daher rendere ich Animation immer im Standard Modus mit 6 - 10 Passes. Einzelbilder benötige ich eher wenig, meistens mehr Animationen und das bedeutet rendern ohne Ende. Als Rechner habe ich hier schon einen i9 stehen.

As you point out, it's not practical to render 250-300 frames for an animation in Hybrid Mode.  Packet Mode is  the most efficient way do this with our software.

Richtig, darum rendere ich im Standard Modus.

Eine andere Frage noch: Wird es von AR5 auch mal eine neue Version AR6 geben??

Right, that's why I render in standard mode.

Another question: Will there be a new version AR6 of AR5?

RSS

Search

Translate

Latest Activity

Roy Hirshkowitz replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"No idea-- that's a function of the exporter.  We do have a sketchup-based product about to go into wider beta available through RenderPlus if you're interested."
yesterday
OYEBANJI EMMANUEL replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"Good afternoon Sir, Sir, is there any way i can bring in textures assigned to my model into autocad, after exporting ? I mean see the same texturesi assigned in sketchup in autocad ? Thank you Sir."
yesterday
OYEBANJI EMMANUEL replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"Thank you so much sir for fixing the errors. Now i know better."
yesterday
Roy Hirshkowitz replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"The model needs some work-- if you're translating from SketchUp this will often be the case.  I did a few things to make it workable: The units were wrong-- AutoCAD thinks the drawing is in inches but the model is, in fact, in…"
Friday
OYEBANJI EMMANUEL replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"I have sent it successfully to your mail."
Friday
Roy Hirshkowitz replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"You'll need to send me the drawing if you want me to test it. You can email me at roy@mcneel.com or provide a link."
Friday
OYEBANJI EMMANUEL replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"Good morning Sir, I want to say thank you for the other time. Accurender studio loaded successfully. Although i have an issue. I tried using accurender nxt to assign materials before loading up accurender studio but i could only see an all black…"
Friday
OYEBANJI EMMANUEL replied to OYEBANJI EMMANUEL's discussion Accurender studio not loading
"Good day Sir, Thanks for the advice. Ihave a little problem though. I imported my model from sketchup as an autocad file, then opened the autocad file and then i setup autocad camera. Typed arstudio and accurender studio plugin came up and then i…"
Thursday

© 2021   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service