AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

I think this started with AutoCAD 2019:

While in the process of mapping a planar decal, it is not possible to pan, only zoom.

This can make the process of picking points a bit tricky sometimes.

I'm currently using AutoCAD 2020 on Windows 7.

Views: 115

Reply to This

Replies to This Discussion

Panning while placing decals doesn't work for me in any version starting with AutoCAD 2015 and later. Panning does work in AutoCAD 2013.

I'll see if I can figure out what changed and see if we can fix that.

Thank you.

I think I jumped from AutoCAD 2011 to 2018 which is when I noticed the problem.

RSS

Search

Translate

Latest Activity

Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Here's the png again."
Friday
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"The png I sent you does have an alpha channel."
Friday
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"There really isn't much to it.  All I did was go to the Material Editor and replace the bitmaps in the decal with the png version-- I can't remember whether I had to change both the Color and Opacity (I think so.)  If you're…"
Friday
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Okay. I've changed it to a png file. What steps do I take within AR Studio to get it to work properly"
Friday
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Use png for this-- it's much more reliable.  All I did was go into the Material Editor and replace your tif with my png."
Friday
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Well, I've tried what you suggested, but I still can't get it to work. I'll send you the model and the decal. Maybe I've got something wrong."
Friday
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I tried closing down AutoCAD, restarting it, opening the drawing, loading nXt and AR Studio and it still didn't show up. However, it did suddenly appear when I started the interactive render."
Friday
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"If the preview was running you'll need to reload.  Any changes you make to the objects won't be captured automatically. (I need to change the "Go" button color or something when ardecal command is used. If this doesn't…"
Thursday

© 2020   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service