AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

Roy,

What did I do?

I've been using 254 bfor a while with no problem. Now all at once when I hit the walkabout button it flashes the walkabout window on the screen and disappears.

Must be time to go home for today.

Views: 141

Reply to This

Replies to This Discussion

Never mind, I guess I've never tried to activate the walkabout screen while in Acad paperspace before. Nxt don't like that evidently.

Yes i did break it. I switched to model space and got the walkabout back up but it renders a black screen. Completely rebotted my PC and reloaded Acad and still renders black screen.

If I render the same viewpoint straight from the autocad window it runs fine.

 

I dunno, time to go home, I'll think about it tomorrow.

 

Hmmm.... try loading a named view from AutoCAD then rendering.  Save a copy of the broken drawing by the way-- I'm very interested.

I have a named view that is set in the walkabout window. It is also displayed on my modelspace viewport. If I open the walkabout window it displays my model correctly but when I render it I get a black screen and it renders very fast like there is nothing there. If I render the same view directly from my Acad viewport it renders fine.

Acad file will be uploaded momentarily.

I never got the uploaded file.  Try again?

I loaded a different file this am and it renders fine from the walkabout.

So I reloaded the offending file and it still renders a black sacreen from the walkabout.

I can't figure out what numb skull thing I did. Probably some simple user error.

I may be off base here, but this would be quick to try.

Just a thought here but if you had set things up in paper space, you might try deletting your camera and reinserting a new one. It seems like there could be many potential problems from cutting a camera from paper space and inserting it in model space.

RSS

Search

Translate

Latest Activity

Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Yeah-- I understand.  I just think you may find you have a similar problem in this new engine with trying to estimate how many passes will be good enough.   That can vary a lot. You're always going have some error, allocating…"
Jan 7
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"The problem is when I'm running several renders over a weekend. How will I know how much time to allocate to each one? I wouldn't want them to run for the same amount of time, as one may over-cook to no extra benefit, while another is…"
Jan 7
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"It's an easy feature to add, but I'm pretty sure with this new version you'll find a time constraint to be more reliable.  The rendering below is probably done already, with a noise filter, or close to it."
Jan 7
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I suspect it will take a lot longer without the noise filter. These similar renders ran for 5 minutes each. nXt performed 127 passes and Studio performed 344 passes. Incidentally, is it possible to set a render running to a certain number of…"
Jan 7
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Pretty much the only thing sacrificed has been the sandpaper bump, and even then only in certain circumstances.  Everything else is preserved nicely including any random noise you add to color maps. Hard to say on performance without the…"
Jan 7
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Reliance on the noise filter does concern me a little. A lot of my work involves wood grain and fabrics, both of which can have varying degrees of texture which affect the way light is reflected. With the noise filter off, are renders likely to take…"
Jan 7
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Yes, that works now, though a bit glitchy. Dragging and dropping materials doesn't work (is it supposed to?)."
Jan 7
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Found it-- it's not working properly if the palette is docked.  For now if you drag the AccuRender Studio palette and make it floating everything works.  I'll see what I can do."
Jan 6

© 2022   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service