AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

walkabout resolution & function not working when rendering image

Hi everyone,

I need some direction here, i am trying to render an image and have just upgraded to Autocad 2016. for some reason the walkabout functions don't seem to work. i change the image size either pixel size or by measurement and the image still come up a really low resolution when i render it. Its driving me crazy. can anyone help?

thanks

Views: 353

Reply to This

Replies to This Discussion

That sounds like you are running in Demo mode. That happens when you are not licensed and the 30 day trial period has expired. Then the resolution is limited to 300000 pixels.

Do you have a current license for nXtRender?

Open the RPS License dialog and see what your status is:

If your trial period has expired and you don't have a current license, you would need to purchase a renewal here:

http://nxtrender.com/purchase/renewals/

thanks Rich,

not sure why as i have the correct licenses. I have solved it now though. no sure how, i tried installing a previous version and then reinstalled the new version again and it worked. It didn't work the 4 previous times i tried reinstalling it though so im stumped.

Great!

Thanks for the update.

i have an issue with the new update 355. It isn't letting me do big files like 348 is doing. It locks up cad. How do i fix this? Going to try and reinstall. and yes i paid for the upgrade!

Send me one of your models, and I'll try it with the 348 and 355 versions and I'll see if I can figure it out.

Thanks.

RSS

Search

Translate

Latest Activity

Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"The material previews don't seem very clear. Compare nXt to AR Studio below."
47 minutes ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"A few more observations/questions: Objects with decals when mirrored no longer show the decal. Is there an option for a ground plane? Decal properties such as transparency and colour masking don't seem to exist."
1 hour ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Perfect-- when you get a chance, if you could send some of the decals, particularly the book ones, that would be helpful."
21 hours ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Sorry Roy. I've just sent you the correct one."
21 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Looks like a different model-- open staircase, etc.  I can see the aspect ratio issue, I'll fix that this morning.  I may need the decal bitmaps to examine that issue."
21 hours ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I've sent it to your mcneel email address vie WeTransfer."
21 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I'll take a look-- can you send the model?"
22 hours ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I've also got an issue with aspect ratio. I set it to 1920x1358 (first image). Then when I run the preview render, it defaults to 1:1 1920x1920 (second image)."
22 hours ago

© 2020   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service