AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

Hauke
  • Male
  • Hattstedt
  • Germany
Share on Facebook Share
  • Blog Posts
  • Discussions (8)
  • Events
  • Groups
  • Photos
  • Photo Albums
  • Videos

Hauke's Discussions

No Material
8 Replies

Hi, I've just installed ACA2018 with NXT 0358 QK09 on Win10. It runs fine but no material will be rendered. No difference between new files or existing with xrefs. Idea?Continue

Started this discussion. Last reply by Rich Hart on Friday.

no Fog
6 Replies

Hi, I tried to produce Fog in my Modell to see sun beams, so I have used the Wiki for the settings but no fog appears:outdoor300000PixelPathtracer onscattering o.o5channels 2 (0 sun, 1 sky with 0.2…Continue

Started this discussion. Last reply by Roy Hirshkowitz Jul 20, 2011.

 

Hauke's Page

Latest Activity

Rich Hart replied to Hauke's discussion No Material
"he rendering looks like perhaps the latest version didn't really get installed. Could you check the RPS license dialog to make sure that the latest version was actually installed. It should show QK09 here Also could you check the dates on the…"
Friday
Hauke replied to Hauke's discussion No Material
"This is the result I'm seeing."
Friday
Rich Hart replied to Hauke's discussion No Material
"When I render that model with the latest version on nXtRender, I get this rendering: When I render with the Acad render command I get: Is that similar to the results that you are seeing?"
Nov 15
Hauke replied to Hauke's discussion No Material
"see attachement"
Nov 14
Hauke replied to Hauke's discussion No Material
"see attachement"
Nov 14
Rich Hart replied to Hauke's discussion No Material
"Do you have a small model that you can send me for testing?"
Nov 13
Hauke replied to Hauke's discussion No Material
"the latest running Version was ACA2013 with 0358 PH24 on Win7. But on different Hardware."
Nov 13
Rich Hart replied to Hauke's discussion No Material
"Was nXt working for you before you install the latest download?"
Nov 13
Hauke posted a discussion

No Material

Hi, I've just installed ACA2018 with NXT 0358 QK09 on Win10. It runs fine but no material will be rendered. No difference between new files or existing with xrefs. Idea?See More
Nov 13

Profile Information

Comment Wall

You need to be a member of AccuRender nXt to add comments!

Join AccuRender nXt

  • No comments yet!
 
 
 

Search

Translate

Latest Activity

Steve Wojtynek replied to Steve Wojtynek's discussion Material Library "Slides"
"Figured it out...  I went into Windows File Explorer and double-clicked on one of the PDF icons with an ArMaterial name underneath.  Windows told me it didn't have a program assigned to open that file format, so I browsed to…"
12 hours ago
Steve Wojtynek replied to Steve Wojtynek's discussion Material Library "Slides"
"Nope... Rebooted a bunch of times since "successful REGSVR32".  Large, Medium, and Small Icon Views all show PDF icons with the names of the ArMaterials underneath.  The AR5 installation on my old computer (that died) worked…"
13 hours ago
Peter Milner replied to Peter Milner's discussion Render farm OS
"Thanks for that Roy. I'll give it a go tomorrow."
14 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Peter Milner's discussion Render farm OS
"It's a little hard to say weather the bottleneck is the limit I'm imposing on the number of threads created or something else. ******** AR Studio is not too far from production ready-- but let's test the thing first on your new farm…"
14 hours ago
Peter Milner replied to Peter Milner's discussion Render farm OS
"So the original render farm having 4 nodes with 20 cores each, doesn't have a problem (although they still only max to 80%). Whereas the new server farm has three machines with 40 cores each and therefore underperforms. Correct? So, what would…"
15 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Peter Milner's discussion Render farm OS
"Looks like there's a 32 core hard coded limit in the legacy product.  AccuRender Studio doesn't have this limitation."
16 hours ago
Peter Milner replied to Peter Milner's discussion Render farm OS
"My local machine bounces up and down from 29% to 100%. The main renderfarm actually bounces from 5% to 75% (not sure why I got a different reading yesterday). I generally render with the Path Tracer engine which has a different pattern of processor…"
21 hours ago
Rich Hart replied to Steve Wojtynek's discussion Material Library "Slides"
"Try switching the View to something like Large Icons: I've also had people say they've had to reboot before the change took effect. Try that."
yesterday

© 2017   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service