AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

I am new to render farm, i am trying to render an animation with two pc. the result in the farm directories are 600 black images, any input

 

thanks in advance

Tags: farm, render

Views: 128

Reply to This

Replies to This Discussion

It's normally very easy to use.  The best way to proceed is probably for me to try it over here.  There is an upload link where you can send the drawing.  Include any special instructions in the comment section.

 

If you don't wish to do that, you can try sending an animation of a very simple model to your farm and see if that works.

Roy I render with a small drawing and the render fram 3d slide worked fine, I uploaded the dwg that does not work for you to take a look.

 

thanks

I haven't forgotten about you.  I'm in the middle of a project-- it may be a couple of days until I can spend some more time with your problem.  I did take a quick look at it.  I was getting some black frames even without the render farm.
Thanks for taking the time, I have uploaded a couple of images render the usual way, but render farm still gets me blacks
Attachments:
I'm having this same problem.  Is there a solution yet?
It may not be the same problem.  If you've got a model that isn't rendering properly on the farm use the upload link mentioned above to send it to me.  Use the comment field to let me know exactly how to proceed and what the nature of the problem is.

Roy, I feel forgotten. Did you have a chance to look at thte drawing? thanks

Not yet-- the current project is taking a little longer than expected.  The render farm is next on the list.

Working on Alejandro's now.  One obvious problem is that "plan perspectives" don't work with the 3d slide show-- a known limitation.  This has nothing to do with the render farm.  If you start your animation from frame 1 it won't render without the farm either.  

I've actually got this working now (I think).  It probably won't make it into the very next build (today?) but it will make it into the one after that.  I still have to verify that there's nothing wrong with the farm and then move on to Trevor's problem to see if it's the same or something different.

Roy when I render a 3dslide show with out the render farm the first and last 17 images render black, the rest render correctly. when using render farm all the images render black. i imagine this happens because I start with a plan perspective.

Not sure-- I haven't gotten around to checking the render farm yet-- I'm still working on the view interpolation code to try and make it more tolerant of overhead views.  

If you want to try it, take out any plan views from your slide show and send it to the farm.  Reduce the resolution a lot for your test run.

Definitely a problem with the farm as well-- don't bother trying anything at your end.  I'll investigate more tomorrow.

RSS

Search

Translate

Latest Activity

akinlolu olugboji replied to Albert D Hart's discussion New nXtRender 0343-NI04
"This seems to only happen in AutoCad 2015, all well in AutoCad 2014."
57 minutes ago
akinlolu olugboji replied to Albert D Hart's discussion New nXtRender 0343-NI04
"Walkabout Window also freezes AutoCad and requires the intervention of Task Manager to shot down the session, rendering can only be done in AutoCad Viewport for now."
2 hours ago
akinlolu olugboji replied to Albert D Hart's discussion New nXtRender 0343-NI04
"Open Layer Material Scheme no problem (after the apploading process), save scheme no problem there too. To load a saved scheme to another drawing, AutoCad freezes as soon as you click the Apply button. The Task Manager is the only app that can now…"
4 hours ago
alan posted a discussion

Plant Editor

I now installed the new version of the latest build and the plant editor came up.Thanks.See More
yesterday
akinlolu olugboji replied to Eric Clewes's discussion Getting Whites, White
"Peter Miller, seems a guru in that area."
yesterday
akinlolu olugboji replied to Albert D Hart's discussion New nXtRender 0343-NI04
"Yes it does."
yesterday
Rich Hart replied to Albert D Hart's discussion New nXtRender 0343-NI04
"I posted a new version, 0337-NI15, with the correct Plant, Material and Image editors for the 0337 toolkit, so you won't need to rename ArObjects64.dll to get them to work. I hope to be able to post a version tomorrow where the Layer…"
yesterday
Albert D Hart replied to Eric Clewes's discussion Getting Whites, White
" The explanation above was put together for "beginning" rendering people. I'll be interested in some better ideas for more sophisticated models and renderings."
yesterday

© 2014   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service