AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

On AutoCad 2021.

The trim and extension command works funny. I initiate the command then click the cutting edge (press entre) then click the lines I need to trim or extend.

Now I initiate the command and as soon as I click the object selected trims or extend.  

How can I correct this, it is really affecting my work?

Views: 52

Reply to This

Replies to This Discussion

Once you start the TRIM or EXTEND command, there is a mOde option on the command line now. Just change the mOde to STANDARD. It will act like the old/original TRIM/EXTEND after that. A bonus is that the change to the mode will stay until you change it! Hope that helps.

RSS

Search

Translate

Latest Activity

Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"The material previews don't seem very clear. Compare nXt to AR Studio below."
48 minutes ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"A few more observations/questions: Objects with decals when mirrored no longer show the decal. Is there an option for a ground plane? Decal properties such as transparency and colour masking don't seem to exist."
1 hour ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Perfect-- when you get a chance, if you could send some of the decals, particularly the book ones, that would be helpful."
21 hours ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Sorry Roy. I've just sent you the correct one."
21 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"Looks like a different model-- open staircase, etc.  I can see the aspect ratio issue, I'll fix that this morning.  I may need the decal bitmaps to examine that issue."
21 hours ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I've sent it to your mcneel email address vie WeTransfer."
21 hours ago
Roy Hirshkowitz replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I'll take a look-- can you send the model?"
22 hours ago
Peter Milner replied to Roy Hirshkowitz's discussion AccuRender Studio
"I've also got an issue with aspect ratio. I set it to 1920x1358 (first image). Then when I run the preview render, it defaults to 1:1 1920x1920 (second image)."
22 hours ago

© 2020   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service