AccuRender nXt

advanced rendering for AutoCAD

Any idea why the decals applied to the wide sign holders at the back and back-left of this image show, while those applied to the narrower sign holders do not?  The sign holders are similar blocks, the only difference is one is wider than the other.  I just tried this on a whim. Always before I've applied decals to a solid within the block, but in this case that would require about a dozen blocks or a separate solid with graphic placed in front of each sign holder.

Views: 140

Attachments:

Reply to This

Replies to This Discussion

There's a known issue with "instanced" blocks and decals applied directly to the block insertion.  Blocks become instanced after you get to a certain number-- 5 I think.  Your best bet is to apply a decal to an object within the block.  You may be able to do this using the in-place block editor in AutoCAD.  If not, you can certainly wblock it out, apply the decal, and insert it back in.

Very nice rendering, BTW.  Don't be shy about submitting to the gallery.

RSS

Search

Translate

Latest Activity

ebenezer attah koomson posted photos
Wednesday
James Bloomer posted photos
May 1
Roy Hirshkowitz commented on Maciej's photo
Thumbnail

c3

"No license yet. Send some results when you can-- might be easier as a forum post instead of this comment section."
Apr 7
Roy Hirshkowitz commented on Maciej's photo
Thumbnail

c3

"The drawings are likely scaling correctly-- don't scale the geometry please. These are only display units for the arstudio interface."
Apr 7
Maciej commented on Maciej's photo
Thumbnail

c3

"You were right, Roy. It was about the file name - ash on my head. ARStudio seems to be very ok for my humble interiors' purposes. One minor point (see attached) - meters or millimeters only, what about centimeters? I need to scale all my…"
Apr 7
George Ioannidis commented on Maciej's photo
Thumbnail

g2

"Yeah, I know, usual situation. :)"
Apr 7
Roy Hirshkowitz commented on Maciej's photo
Thumbnail

c3

"Looks like there's no file name.  Try saving the drawing to a file first, then run ArStudio.  This is a bug, obviously.  Thanks."
Apr 7
Maciej commented on Maciej's photo
Thumbnail

c3

"I followed all the instructions and that is what I see now...Life is a struggle... Is there something I did wrong? AutoCAD 2013, nXt 0358-SG17, Windows 7"
Apr 7

© 2020   Header image courtesy Peter Milner   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service